Αναζητάς σπίτι, αλλά κάπου χάνεσαι; Keep reading και θα βρεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να οργανώσεις την αναζήτησή σου.

Βρίσκεσαι σε αναζήτηση ακινήτου και δεν ξέρεις πως να κινηθείς; Ψυχραιμία! Με τη βοήθεια του Spitogatos, της Ν.1 ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, το ψάξιμο σπιτιού γίνεται παιχνιδάκι, είτε ενδιαφέρεσαι για ενοικίαση, είτε για αγορά. Μην πελαγώνεις λοιπόν και συνέχισε την ανάγνωση!

Αρχικά, χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο «MySpitogatos» με το email σου και έναν κωδικό που θα θυμάσαι – αν έχεις ήδη λογαριασμό στο site μας, τότε κάνεις «Είσοδος» με το email σου και τον κωδικό πρόσβασης, ή πατάς σύνδεση μέσω Facebook.

Μόλις μπεις στον λογαριασμό σου μπορείς να περιηγηθείς σε χιλιάδες αγγελίες ακινήτων, συμπληρώνοντας τα επιθυμητά κριτήρια, χρησιμοποιώντας τα πλούσια φίλτρα που είναι διαθέσιμα στο Spitogatos.

Για να μπορέσεις να οργανώσεις την αναζήτηση σου και να βρεις πιο εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνεις, ο Spitogatos σου δίνει ορισμένες δυνατότητες που μπορούν να σου «λύσουν» τα χέρια.

Πρώτον, κάθε φορά που βρίσκεις μια αγγελία που σε ενδιαφέρει μπορείς να πατήσεις «Αποθήκευση», πάνω δεξιά, και να την προσθέσεις στις «Αγαπημένες» σου, ώστε να μπορείς να τη βρίσκεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προσθέτοντας τις αγγελίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν στις «Αγαπημένες» σου, κάνεις την αναζήτησή σου πιο εύκολη, στοχευμένη και αποτελεσματική!

svg+xml;charset=utf-8,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3


Παράλληλα, μπορείς να αποθηκεύσεις αναζητήσεις και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για νέες αγγελίες ή αγγελίες με αλλαγή τιμής. Συγκεκριμένα, όταν κάνεις μια συγκεκριμένη αναζήτηση, αριστερά των αγγελιών θα βρεις ένα πλαίσιο όπου αναγράφεται: «Αναζητήσεις & ειδοποιήσεις». Πατώντας εκεί θα σου εμφανιστεί ένα pop-up μήνυμα που ζητά να ορίσεις τη συχνότητα με την οποία θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις μέσω email (Property Alerts). Αυτή η δυνατότητα σε βοηθά να βλέπεις όλες τις αγγελίες που πιθανόν σε ενδιαφέρουν, χωρίς να χάνεσαι, αλλά και χωρίς να χάνεις τα σημαντικά.

Επιπλέον, μπορείς να καταγράψεις σχόλια ή/και προσωπικές σημειώσεις για κάθε ακίνητο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα την αναζήτησή σου. Μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα σημείωση κάνοντας «κλικ» στο σημειωματάριο που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε αγγελία στο Spitogatos. Τις σημειώσεις για το κάθε ακίνητο μπορείς να τις επεξεργαστείς ή και να τις διαγράψεις όποτε το θελήσεις. Για επεξεργασία της εκάστοτε σημείωσης, πατάς εκ νέου το σημειωματάριο στην κάθε αγγελία και κάνεις τις αλλαγές που θες. Για διαγραφή πας στην ενότητα «Οι σημειώσεις μου» και πατάς το «Χ». Και voila, έχεις συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

svg+xml;charset=utf-8,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3

Αν πάλι δεν επιθυμείς να κάνεις μόνος/η την αναζήτηση σπιτιού, τότε μπορείς να ζητήσεις από κάποιο μεσιτικό γραφείο να σε βοηθήσει, συμπληρώνοντας την αίτηση ζήτησης εδώ. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα επιθυμητά κριτήρια για το ακίνητο που αναζητάς και να επιλέξεις σε ποια από τα συνεργαζόμενα μεσιτικά γραφεία θα σταλεί η αίτηση. Στη συνέχεια, οι μεσίτες που διαθέτουν ακίνητα που πληρούν τα κριτήρια που αναζητάς θα επικοινωνήσουν μαζί σου με προτάσεις ακινήτων. Από εκεί και έπειτα, αν κάποιο από τα προτεινόμενα ακίνητα σε ενδιαφέρει, μπορείς να προχωρήσεις σε κάποια συνεργασία και να το αγοράσεις ή να το νοικιάσεις.

Τέλος, στην ενότητα «Βρες μεσίτη» μπορείς να βρεις μεσίτη στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, να δεις τα ακίνητα και τις υπηρεσίες του και να επιλέξεις πιο εύκολα με ποιον θα συνεργαστείς. Επομένως, κάνεις κλικ στο «Βρες μεσίτη» και αφού συμπληρώσεις την περιοχή ενδιαφέροντος μπορείς να βρεις όλα τα μεσιτικά γραφεία τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις πιο εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ονειρεύεσαι.

Όταν πρόκειται για αναζήτηση ακινήτου, ο χρόνος είναι χρήμα και το σίγουρο είναι πως η σωστή οργάνωση είναι το «κλειδί». Γι’ αυτό, φέρσου έξυπνα!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Aggelia spitogatos

Καταχώρηση αγγελίας στο Spitogatos – Πώς βάζω αγγελία στο Spitogatos