Διαθέτεις ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση; Μάθε πώς να καταχωρήσεις τη δική σου αγγελία στο Spitogatos, τη Ν.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, και πρόβαλε το ακίνητό σου τώρα.

Ο Spitogatos είναι η Ν.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα. Στις σελίδες του θα βρεις τα πάντα γύρω από το Real Estate και προπάντων χιλιάδες αγγελίες ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση. Και φυσικά, εάν διαθέτεις δικό σου ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση, τότε ο Spitogatos είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσεις τη δική σου αγγελία χωρίς κόπο. Δες παρακάτω πώς μπορείς να καταχωρήσεις εύκολα και γρήγορα του ακίνητό σου στο Spitogatos. Μάθε την όλη διαδικασία, πώς κάνεις εγγραφή, καθώς και το κόστος αγγελίας.

Ποιο το κόστος αγγελίας στο Spitogatos;

Για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση της αγγελίας σου στο Spitogatos, θα σου ζητηθεί ένας κωδικός ενεργοποίησης, τον οποίο μπορείς να λάβεις είτε μέσω SMS, είτε τηλεφωνικά. Έτσι, το κόστος αγγελίας στο Spitogatos ανέρχεται στα 2,75€ αν τον λάβεις μέσω SMS, και 2,6€ (σταθερό) ή 3,44€ (κινητό) αν τον λάβεις μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Πώς κάνω εγγραφή στο Spitogatos σαν ιδιώτης;

Για να κάνεις εγγραφή στο Spitogatos ως ιδιώτης:

  • μπαίνεις στην ιστοσελίδα του Spitogatos,
  • κάνεις κλικ στην επιλογή «Είσοδος/Εγγραφή» πάνω δεξιά,
  • κάνεις την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν, χρησιμοποιώντας το email σου και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής σου.

💡 Για να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, μετά την εγγραφή σου θα πρέπει μεταβείς στο email που έχεις χρησιμοποιήσει για την δημιουργία του λογαριασμού σου, να βρεις το email από το Spitogatos και να χρησιμοποιήσεις το link που σου έχει σταλεί για να επιβεβαιώσεις το email σου.

Πώς βάζω αγγελία στον Σπιτόγατο;

Η καταχώρηση αγγελίας στο Spitogatos είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και βάλε το ακίνητό σου στη Ν.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα.

Βήμα 1ο

Για να μπορέσεις να καταχωρήσεις αγγελία ακινήτου πρέπει πρώτα από όλα να κάνεις εγγραφή στο Spitogatos.gr ως ιδιώτης με το email σου και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής σου.

Βήμα 2ο

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, μπορείς να καταχωρήσεις την αγγελία σου ως ιδιώτης με κλικ στο κουμπί «Καταχώρηση Αγγελίας», συμπληρώνοντας τα ανάλογα πεδία της αγγελίας. Αρχικά, θα σου ζητηθεί να επιλέξεις την κατηγορία του ακινήτου, το είδος αυτού, καθώς κι αν το διαθέτεις για πώληση ή ενοικίαση.

Βήμα 3ο

Πατώντας «Συνέχεια», προσθέτεις την περιοχή, την υποπεριοχή, τη γειτονιά, τη διεύθυνση του ακινήτου και να επιβεβαιώσεις εάν το 📌 Pin στο χάρτη έχει τοποθετηθεί στο σημείο όπου βρίσκεται στ’ αλήθεια το ακίνητο που διαθέτεις.

Βήμα 4ο

Πρόσθεσε τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου σου όπως τιμή, εμβαδόν, όροφο, προσανατολισμό κ.ά. Επίσης, σ’ αυτό το βήμα μπορείς να προσθέσεις και μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου σου όπως αν υπάρχει θέση στάθμευσης, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός κ.λπ.

Βήμα 5ο

Βάλε περισσότερες λεπτομέρειες για το ακίνητο, όπως το αν είναι ανακαινισμένο, ημιτελές ή υπό κατασκευή, το έτος κατασκευής, αν είναι ιδανικό για φοιτητές, το μέσο θέρμανσης αλλά και την ημερομηνία διαθεσιμότητας του ακινήτου.

Βήμα 6ο

Γράψε ένα πλούσιο μεν, περιεκτικό δε, κείμενο για να περιγράψεις τα δυνατά σημεία του ακινήτου και της γειτονιάς. Συμπληρωματικά, πρόσθεσε αγγλική περιγραφή για τους χρήστες που αναζητούν ακίνητο από το εξωτερικό.

Βήμα 7ο

Πρόσθεσε αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του ακινήτου από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπορείς να δημοσιεύσεις μέχρι 25 φωτογραφίες.

💡 Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από κάθε χώρο του ακινήτου (σε jpg ή png) μεγέθους ως 10ΜΒ η κάθε μία.

Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να προσθέσεις βίντεο, απλά κάνοντας αντιγραφή κι επικόλληση το σχετικό YouTube link.

Βήμα 8ο

Εισάγαγε με προσοχή τα στοιχεία επικοινωνίας σου για να μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι μαζί σου.

Βήμα 9ο

Για να ολοκληρωθεί η δημοσίευση της αγγελίας σου, θα σου ζητηθεί να δηλώσεις έναν κωδικό ενεργοποίησης, ο οποίος σου αποστέλλεται είτε μέσω SMS είτε μπορείς να τον λάβεις τηλεφωνικά. Χρεώνεσαι μόνο το κόστος του μηνύματος (2,75€) ή της κλήσης (2,6€ από σταθερό - 3,44€ από κινητό).

Στείλε λοιπόν γραπτό μήνυμα από το κινητό σου τηλέφωνο με τη λέξη spitogatos στο 54888 ή κάλεσε στο 901 901 44 55. Μόλις λάβεις τον κωδικό ενεργοποίησης σε SMS ή σε ηχητικό μήνυμα, πληκτρολόγησέ τον στο κουτάκι της φόρμας καταχώρησης και πάτα «Δημοσίευση».

💡 Η αγγελία σου θα δημοσιευτεί τόσο στο Spitogatos όσο και στα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου μας.

Βήμα 10ο

Η χρέωση ισχύει για διάρκεια 6 μηνών. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος μπορείς να κάνεις επέκταση ή να επαναδημιοσιεύσεις αγγελία κάνοντας τα ίδια βήματα.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείς να ολοκληρώσεις την καταχώρηση του ακινήτου σου εύκολα και γρήγορα και στη συνέχεια, να βρεις τον ιδανικό αγοραστή ή ενοικιαστή. Τέλος, εάν δεν έχεις χρόνο για να αναζητήσεις τον κατάλληλο αγοραστή ή ενοικιαστή για το ακίνητο που διαθέτεις, μπορείς να στείλεις αίτηση ανάθεσης σε μεσίτες, για να βρεις αυτόν που θα κάνει το δύσκολο έργο για λογαριασμό σου. Μη χάνεις χρόνο και ξεκίνα τώρα!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Anazitisi

Χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις την αναζήτηση ακινήτου… παιχνιδάκι!

Tetragonika metra akinitou 3

Πώς βρίσκω τα τετραγωνικά μέτρα ενός σπιτιού; Υπολόγισέ το εύκολα

How to increase the value of your home

11 τρόποι να αυξήσεις την αξία του ακινήτου σου