Ανακαινίσεις & Τεχνικές Εργασίες

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και λάβε προσφορές από εταιρίες ανακαινίσεων και τεχνικών εργασιών

Περιγραφή Εργασιών

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μήνυμα (έως 400 χαρακτήρες)
Ερώτηση ασφαλείας:
Παρακαλώ επίλεξε το εικονίδιο
Οι προσφορές που θα λάβεις από τις τεχνικές και άλλες εταιρείες είναι μη δεσμευτικές για εσένα. Το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη σχετικά με τις προσφορές και τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων τεχνικών και άλλων εταιρειών.

Ανακαίνιση κατοικίας, ανακαίνιση γραφείου, ανακαίνιση καταστήματος

Η ανακαίνιση ενός ακινήτου είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και βελτίωσή του, ενώ συχνά εμφανίζεται η ανάγκη για τεχνικές εργασίες, ώστε να είναι πάντα ευχάριστος και λειτουργικός ο χώρος, για διαβίωση ή εργασία. Για να διατηρηθεί επίσης η αξία ενός ακινήτου, θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ένας έλεγχος ώστε να αποφευχθούν μεγάλες ζημιές και, ανά κάποια χρόνια, συνιστάται μια γενική ανακαίνιση σε κάθε σπίτι, επαγγελματικό χώρο ή κτίριο. Ειδικά σε περίπτωση που σκοπεύεις να ενοικιάσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, χρειάζεται να φροντίσεις με υπευθυνότητα τη βιωσιμότητα και τον εκσυγχρονισμό του. Άλλες φορές, μπορεί να θέλεις απλώς να αλλάξεις το χώρο και τη διακόσμηση για μια γενική ανανέωση!

Τεχνικές Εργασίες – Ελαιοχρωματισμοί – Πλακάκια

Ο Spitogatos, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προσφοράς υπηρεσιών για το σπίτι, σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις άμεσα με επαγγελματίες τεχνικούς, κατασκευαστές και εταιρίες ανακαινίσεων στην περιοχή που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να επιλέξεις στην παραπάνω φόρμα, τις τεχνικές εργασίες που σε ενδιαφέρουν για την επισκευή, τη διαμόρφωση, τη μελέτη ή την ολοκληρωμένη δόμηση του ακινήτου σου. Ζήτα και σύγκρινε οικονομικές προσφορές για ποιοτική ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, μερεμέτια, βάψιμο, κηπουρικά, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, μονώσεις, παράθυρα, δάπεδα και ό,τι χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές από επαγγελματίες

Φρόντισε για τη σωστή επιλογή επαγγελματία για την οργανωμένη ανακαίνιση του σπιτιού σου. ή του γραφείου σου. Μόλις καταχωρήσεις την αίτηση ενδιαφέροντος, θα επικοινωνήσουν μαζί σου οι ειδικοί στις ανακαινίσεις και θα σε ενημερώσουν για τα πακέτα ανακαίνισης και τις προσφορές που έχουν για κάθε εργασία. Στη συνέχεια, εσύ θα επιλέξεις ανάλογα με το κόστος και τις παροχές των υπηρεσιών, αυτή που σου ταιριάζει.

Διευκρίνιση:

Να σημειωθεί ότι το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες και ανακαινίσεις, απλά δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με εταιρείες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες. Η φόρμα επικοινωνίας δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο ή διαδικασία. Πρόκειται απλά για μία πρώτη επικοινωνία που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ του ενδιαφερόμενου και της τεχνικής εταιρείας. Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ τους επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη. Το Spitogatos.gr δεν έχει καμία ευθύνη ή δικαιοδοσία για την όποια υλοποίηση της διαδικασίας.

OA_show("157");

Πανελλαδικό δίκτυο

Το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών του Spitogatos.gr καλύπτει τις ανάγκες σου σε ολόκληρη την Ελλάδα και σου παρέχει υψηλής ποιότητας υλικά και υπηρεσίες ανακαινίσεων και τεχνικών εργασιών

Συγκρίνεις και επιλέγεις χωρίς κόπο

Ουσιαστικά γίνεται μια αυτοματοποιημένη έρευνα αγοράς για εσένα. Ορίζοντας τα κριτήριά σου στη διπλανή φόρμα, θα δεχθείς προσφορές, και εφόσον σε ενδιαφέρει κάποια από αυτές, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την τεχνική εταιρεία που προτιμάς

Εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία δέσμευση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεται παρά να συμπληρώσεις τη διπλανή φόρμα και να αρχίσεις να δέχεσαι προσφορές από εταιρίες που ειδικεύονται σε ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες


Είσαι επαγγελματίας;

Αν είσαι επαγγελματίας και επιθυμείς να γραφτείς στο δίκτυο συνεργατών (ανακαινίσεις – τεχνικές εργασίες) του Spitogatos.gr συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Διαφήμιση» και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

OA_show("158_1");
OA_show("158_2");

Xρήσιμα: 

Υπηρεσίες για το σπίτι: 

Μόλις ανέβηκαν: 

1
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/login/check
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/menu
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...