Μεταφορές - Μετακομίσεις

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και λάβε προσφορές από μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες μετακομίσεων

Περιγραφή Μετακόμισης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μήνυμα (έως 400 χαρακτήρες)
Ερώτηση ασφαλείας:
Παρακαλώ επίλεξε το εικονίδιο
Οι προσφορές που θα λάβεις από τις μεταφορικές εταιρείες είναι μη δεσμευτικές για εσένα. Το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη σχετικά με τις προσφορές και τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.

Μεταφορές και Μετακομίσεις

Η μετακόμιση και , πιο συγκεκριμένα, η επιλογή της πιο κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας είναι μια πολύπλοκη και ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία. Υπάρχουν μια σειρά από θέματα που, πριν συμφωνήσεις, καλό θα ήταν να προσέξεις προκειμένου να προστατέψεις την τσέπη σου και να διασφαλίσεις την ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων σου.

Έρευνα αγοράς

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προβείς σε κάποια βιαστική επιλογή, διαλέγοντας την πρώτη μεταφορική που βρήκες είτε σε κάποιο κατάλογο, είτε στο διαδίκτυο. Καλό θα ήταν να εντοπίσεις 2-3 μεταφορικές εταιρείες, να ζητήσεις προσφορές καθώς επίσης και να ενημερωθείς σχετικά με το περιεχόμενο της προσφοράς.

Η καλύτερη λύση

Η πιο οικονομική και φτηνή λύση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και η καλύτερη. Ειδικά όταν μεταφέρεις αντικείμενα μεγάλης αξίας, σε περίπτωση ατυχήματος, η έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης θα σε υποχρεώσει να καταβάλεις επιπλέον χρήματα

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος;

Οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για αυτό το λόγο οι εταιρείες συνηθίζουν να ανεβάζουν το κόστος λόγω της μεγάλης ζήτησης. Συνεπώς, καλό θα ήταν να επιλέξεις μια άλλη περίοδο εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Η τελική επιλογή

Αφού καταλήξεις στην εταιρεία, καλό θα ήταν να εξασφαλίσεις κάποια έγγραφη συμφωνία, η οποία θα παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και το κόστος τους. Πιο χαρακτηριστικά, θέλεις η μεταφορική να συσκευάσει, να αποσυσκευάσει ή μόνο να μεταφέρει; Πολλές φορές μετά από προφορικές συμφωνίες εμφανίζονται επιπλέον έξοδα, που φυσικά πρέπει να πληρώσεις, χωρίς να έχεις ενημερωθεί νωρίτερα.

Μην παραλείψεις ακόμα να διευκρινίσεις το χρόνο παράδοσης, καθώς επίσης και το πώς θα διασφαλιστείς στην περίπτωση όπου υπάρξει φθορά κάποιων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Τέλος, σημαντικό είναι να διευκρινίσεις και τον τρόπο πληρωμής. Σε καμία περίπτωση μην εξοφλήσεις από την αρχή όλο το πόσο αλλά δώσε μια προκαταβολή και αποπλήρωσε με την ολοκλήρωση της μεταφοράς-μετακόμισης.

Διευκρίνιση:

Να σημειωθεί ότι το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει μετακομίσεις, απλά δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με εταιρείες μεταφορών -μετακομίσεων. Η φόρμα επικοινωνίας δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο ή διαδικασία. Πρόκειται απλά για μία πρώτη επικοινωνία που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ του ενδιαφερόμενου και της μεταφορικής εταιρείας. Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ τους επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη. Το Spitogatos.gr δεν έχει καμία ευθύνη ή δικαιοδοσία για την όποια υλοποίηση της διαδικασίας.

Πανελλαδικό δίκτυο

Το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών του Spitogatos.gr καλύπτει τις ανάγκες σου σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό

Συγκρίνεις και επιλέγεις χωρίς κόπο

Ουσιαστικά γίνεται μια αυτοματοποιημένη έρευνα αγοράς για εσένα. Ορίζοντας τα κριτήριά σου στη διπλανή φόρμα, θα δεχθείς προσφορές, και εφόσον σε ενδιαφέρει κάποια από αυτές, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την μεταφορική εταιρεία που προτιμάς

Εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία δέσμευση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεται παρά να συμπληρώσεις τη διπλανή φόρμα και να αρχίσεις να δέχεσαι προσφορές από μεταφορικές εταιρίες


Είσαι επαγγελματίας;

Αν είσαι επαγγελματίας και επιθυμείς να γραφτείς στο δίκτυο συνεργατών (μεταφορές-μετακομίσεις) του Spitogatos.gr συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Διαφήμιση» και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

OA_show("116_1");
OA_show("116_2");
OA_show("116_3");
OA_show("116_4");
OA_show("116_5");

Xρήσιμα: 

Υπηρεσίες για το σπίτι: 

Μόλις ανέβηκαν: 

1
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/login/check
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/menu
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...