Φώτισε το χώρο σου με μοναδικό στυλ κι επίλεξε τον ιδανικό φωτισμό μέσα από μια ευρεία γκάμα με φωτιστικά κρεβατοκάμαρας!

Η κρεβατοκάμαρά σου είναι ο χώρος όπου ξεκινάς και τελειώνεις την κάθε σου ημέρα, και δεδομένου ότι είναι ένας χώρος που προορίζεται κυρίως για σένα, αξίζει να του δώσεις ιδιαίτερη προσοχή! Η εξασφάλιση του κατάλληλου φωτισμού στο υπνοδωμάτιό σου θα απογειώσει αυτόν τον χώρο. Στην κρεβατοκάμαρα, ο φωτισμός δεν είναι απλά μια λειτουργική ανάγκη, αλλά και μια ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν χώρο που αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητά σου. Επιλέγοντας το κατάλληλο φωτιστικό, μπορείς να δώσεις στην κρεβατοκάμαρά σου μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς, χαλάρωσης και εκπληκτικού σχεδιασμού.

Δεν είσαι σίγουρος/η για το τι πρέπει να έχεις κατά νου καθώς ψωνίζεις φωτιστικά ή αναρωτιέσαι «τι φωτιστικό να βάλω στην κρεβατοκάμαρα»; Εδώ είναι μερικές έξυπνες ιδέες για το τέλειο φωτιστικό κρεβατοκάμαρας. Πάρε την ανάλογη έμπνευση και επίλεξε το φωτιστικό εκείνο που ταιριάζει πιο αρμονικά στη δική σου κρεβατοκάμαρα.

7 τοπ ιδέες για φωτιστικά κρεβατοκάμαρας

Το ιδανικό φωτιστικό είναι «κλειδί» για μια ωραία κρεβατοκάμαρα. Ρίξε μια ματιά σε ιδέες σε τοπ ιδέες για μοντέρνα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας. Ενδεικτικά:

#1 Κρεμαστό φωτιστικό με ρυθμιζόμενο ύψος

Ένα κρεμαστό φωτιστικό πάνω από το κρεβάτι σου με ρυθμιζόμενο ύψος είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το ύψος ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον σχεδιασμό του δωματίου.

#2 Ιδιαίτερες απλίκες

Οι απλίκες είναι η πιο ευέλικτη και δημοφιλής επιλογή φωτισμού εσωτερικών χώρων. Και σίγουρα, είναι μια διαχρονική τάση για μια κρεβατοκάμαρα. Συνήθως τοποθετούνται δεξιά κι αριστερά του κρεβατιού, ενώ στην αγορά θα βρεις απλίκες σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και στυλ.

#3 Φωτιστικό από ανθεκτικό γυαλί ή plexiglass

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι η δημοφιλέστερη από τη λίστα με τα πιο μοντέρνα φωτιστικά για κρεβατοκάμαρα. Και σίγουρα, είναι ό,τι καλύτερο για ένα σούπερ μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Είναι μια σπουδαία τάση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα, μπορεί να κάνει κάθε χώρο όμορφο, κομψό και ξεχωριστό. Επίλεξε ένα σύγχρονο φωτιστικό οροφής από ανθεκτικό γυαλί ή plexiglass σε ένα ιδιαίτερο χρώμα (λ.χ. κόκκινο ή πράσινο) ή βάλε στο κομοδίνου σου ένα αντίστοιχο επιτραπέζιο φωτιστικό που θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4 Φωτιστικό με έξυπνο χειρισμό

Ποιος είπε ότι η τεχνολογία σε ένα υπνοδωμάτιο δεν είναι must; Ως εκ τούτου, τα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας με έξυπνο χειρισμό μπορούν να εξεταστούν ως ενδεχόμενο. Σου δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζεις τον φωτισμό με τη χρήση του smartphone σου, ενώ μπορείς επίσης να αλλάζεις το χρώμα και τη φωτεινότητα ανάλογα με τη διάθεσή σου εύκολα και γρήγορα. Είναι, δε, μια καλή πρώτη αρχή για να υιοθετήσεις ορισμένες αρχές ενός Smart Home.

📌 Διάβασε επίσης: Πως να κάνω το σπίτι μου έξυπνο; Τι κόστος έχουν οι αυτοματισμοί;

#5 Φωτιστικό από ξύλο

Ένα φωτιστικό με ξύλινα στοιχεία μπορεί να προσδώσει μια φυσική και αρμονική αίσθηση στον χώρο σου. Ο ξύλινος σχεδιασμός συνδυάζεται εύκολα με διάφορα στυλ διακόσμησης ή πατώματα και σίγουρα, κάνει έναν χώρο πιο κομψό και ζεστό σε χρόνο dt. Μάλιστα, με τα κατάλληλα διακοσμητικά αντικείμενα και πιο ζεστά υλικά κι υφές, το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα cozy.

#6 Φωτιστικό με ρομαντική αισθητική

Εάν επιδιώκεις μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα για το υπνοδωμάτιό του, τότε επίλεξε ένα πιο vintage φωτιστικό με απαλό φωτισμό. Ενδεικτικά, φωτιστικά για κρεβατοκάμαρα σε αποχρώσεις του ροζ ή του χρυσού μπορούν να δημιουργήσουν μια θερμή και ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Μάλιστα, εάν επιλέξεις και το ιδανικό χρώμα για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

#7 Φωτιστικό με ενσωματωμένη φόρτιση

Εάν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με ενσωματωμένη φόρτιση USB ή ασύρματο πάνελ φόρτισης είναι μια έξυπνη λύση για το κομοδίνο σου. Και αυτό γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το φως που χρειάζεσαι και παράλληλα να φορτίζεις τις διάφορες συσκευές σου από την άνεση του κρεβατιού σου.

Αυτές είναι μερικές ιδέες που μπορείς να εξετάσεις και να απαντήσεις στο ερώτημα «τι φωτιστικό να βάλω στην κρεβατοκάμαρα;». Να θυμάσαι πως το φωτιστικό επιλέγεται όχι μόνο για τη λειτουργία του αλλά και για τον τρόπο που συμβάλλει στην αισθητική και την ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαρας σου. Κάνε τη σχετική έρευνα, εξέτασε τις επιλογές σου και διάλεξε το φωτιστικό που θα κάνει τη διαφορά! Αναζητάς περισσότερες ιδέες για την επίπλωση και τη διακόσμηση του υπνοδωματίου ή του σπιτιού στο σύνολό του; Βρες ό,τι χρειάζεσαι στα άρθρα του blog του Spitogatos και δημιούργησε έναν καθαρό και λειτουργικό χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι.

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

0diaxwristika featured

Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου: 9 τοπ επιλογές για μοντέρνο σπίτι

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου