Σύμφωνα με τις νέες τάσεις της διακόσμησης και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, ερευνήσαμε ποιο θα είναι το φετινό στυλ για την κρεβατοκάμαρά σου! Έχουμε μοναδικές προτάσεις για τους γεννημένους κάθε μήνα και το μόνο που μένει είναι να μας πεις αν πέσαμε μέσα στις προβλέψεις!

Διακόσμηση υπνοδωματίου χτιστό κομοδίνο

Κριός – Χτιστό κομοδίνο

Επειδή ένας Κριός αγαπά να δουλεύει και να έχει τα πάντα κοντά του, ειδικά τα βιβλία ή τον υπολογιστή, θα του ταιριάζει πολύ μια χτιστή επιφάνεια πάνω από το κεφαλάρι όπου μπορεί να ακουμπήσει όλα όσα χρειάζεται.

Διακόσμηση υπνοδωματίου φλοκάτη

Ταύρος - «Ζεστό» υπνοδωμάτιο

Όσο για τον τεμπέλη Ταύρο φυσικά σκεφτόμαστε το πιο άνετο κρεβάτι. Ιδανικά προσθέτουμε πολλά μαξιλάρια, καλύμματα και αφράτα χαλιά για να γίνει όσο το δυνατόν πιο cozy.

Διακόσμηση υπνοδωματίου πίνακας

Δίδυμος – Έργα στους τοίχους

Ο κοινωνικός και πνευματώδης Δίδυμος έχει μία κλίση προς την τέχνη και θα του άρεσε το υπνοδωμάτιό του να περιλαμβάνει ψαγμένα έργα τέχνης ή συμβολικές αφίσες.

Διακόσμηση υπνοδωματίου βίντατζ αντίκες

Καρκίνος – Βίντατζ αίσθηση

Οι αντίκες είναι κλασικά κομμάτια της διακόσμησης και ο καρκίνος ως λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας θα αγαπήσει μερικά παλιακά, νοσταλγικά έπιπλα.

Διακόσμηση υπνοδωματίου βελούδινο κεφαλάρι

Λέων – Ιδιαίτερο κεφαλάρι

Ένας Λέων προτιμά τα έντονα και πολυτελή υλικά, για αυτό ένα βελούδινο μεγάλο κεφαλάρι θα ταίριαζε απόλυτα στην προσωπικότητά του.

Διακόσμηση υπνοδωματίου μίνιμαλ

Παρθένος – Μίνιμαλ τόνοι

Ένα κομψό χρώμα όπως το ανοιχτό γκρι είναι ιδανικό για τον πρακτικό Παρθένο. Μιας που είναι και τάση του 2019, ευκαιρία να βαφτεί το δωμάτιό του και να διακοσμηθεί με λίγα και καλά στοιχεία.

Διακόσμηση υπνοδωματίου καθρέφτης

Ζυγός – Μεγάλος καθρέφτης

Ο Ζυγός είναι σχετικά ναρκισσιστικό ζώδιο οπότε ένας μεγάλος ολόσωμος καθρέφτης θα κάνει το υπνοδωμάτιό του να ξεχωρίσει, ειδικά με μια βαριά χρυσή σκαλιστή κορνίζα.

Διακόσμηση υπνοδωματίου πράσινο σκούρο

Σκορπιός – Σκούρα χρώματα

Φέτος ένα σκούρο πράσινο και ένα σκούρο μπλε ναυτικό είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την κρεβατοκάμαρα του Σκορπιού, αφού αγαπά τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Διακόσμηση υπνοδωματίου παλέτες κρεβατιού

Τοξότης – Κρεβάτι από παλέτες

Ένα πρακτικό και περιπετειώδες ζώδιο όπως ο Τοξότης θα λατρέψει ένα κρεβάτι από παλέτες, και ακόμα περισσότερο αν μπορεί να το κάνει ο ίδιος.

Διακόσμηση υπνοδωματίου βιομηχανικό στυλ

Αιγόκερως - Βιομηχανικά στοιχεία

Τα βιομηχανικά industrial στοιχεία αρέσουν πολύ στον Αιγόκερω, ενώ είναι φαν του φρέσκου και μοντέρνου στυλ διακόσμησης.

Διακόσμηση υπνοδωματίου χαλί

Υδροχόος – Μοτίβα και σχέδια

Έθνικ και γεωμετρικές λεπτομέρειες συνθέτουν το υπνοδωμάτιο του καλλιτεχνικού Υδροχόου σε ένα μείγμα σχεδίων και χρωμάτων.

Διακόσμηση υπνοδωματίου μπαμπού

Ιχθείς – Έμπνευση από τα 70s

Ένας Ιχθείς ψάχνει ήρεμα vibes και η διακόσμηση της δεκαετίας του 70 έχει πολλά χαλαρωτικά μποέμ στοιχεία και μεγάλα φυτά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κατάλληλη για ονειροπόληση.


Δες πώς είναι το σπίτι κάθε ζωδίου, ανάλογα με τα αστρολογικά χαρακτηριστικά του

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Mikro saloni1

Διακόσμηση σαλονιού μικρού: Ιδέες για διακόσμηση μικρού σαλονιού με τραπεζαρία ή χωρίς