Πώς είναι το σπίτι κάθε ζωδίου, ανάλογα με τα αστρολογικά χαρακτηριστικά του; Δες τα πιο βασικά γνωρίσματα που προδίδουν το ζώδιο του ιδιοκτήτη!

Ο τυπικός Κριός δεν αφιερώνει πολύ χρόνο και προσοχή στο σπίτι του, ίσως επειδή δεν περνά πολύ χρόνο μέσα ή επειδή δεν είναι τόσο συναισθηματικά δεμένος με το σπίτι και την οικογένεια σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια. Γενικά, το γούστο του είναι απλό και τολμηρό. Δε θα βρεις πολλά floral και παστέλ, ούτε και σημασία στη λεπτομέρεια. Ο Κριός λατρεύει την αίσθηση της ελευθερίας, οπότε θέλει ο χώρος όπου μένει να μην είναι στριμωγμένος.

Το σπίτι του Ταύρου είναι μια απόλαυση. Εκεί θα βρεις ενυδρεία, φυτά, άνετα καθίσματα και κεριά, ενώ θα μυρίζει υπέροχα. Μπορεί να μην έχει πολλά τεχνολογικά gadgets, εκτός ίσως από την κουζίνα, αλλά σίγουρα τα έπιπλα θα είναι άνετα, λειτουργικά και καλής ποιότητας. Συνήθως, ο Ταύρος περιβάλλεται από γήινα και οργανικά αντικείμενα και είναι αρκετά δεμένος με όλα όσα του ανήκουν.

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι λίγο ακατάστατος, αλλά σε γενικές γραμμές το σπίτι του είναι χαρούμενο και φωτεινό. Δεν είναι ιδιαίτερα δεμένος με αυτό, όμως χρειάζεται το χώρο του να είναι ευχάριστος και ενδιαφέρων. Συνήθως, το σπίτι του Διδύμου είναι γεμάτο βιβλία και περιοδικά, μερικές τηλεοράσεις και άφθονα τηλέφωνα.

Επειδή ο Καρκίνος αντιμετωπίζει το σπίτι του ως ασφαλές καταφύγιο και ησυχαστήριο από τον έξω κόσμο, δεν διακοσμεί το σπίτι του με το σκεπτικό ότι θα το επιδεικνύει σε άλλους. Συχνά γεμάτο με πράγματα που κουβαλούν αναμνήσεις ή συνδέονται με στιγμές, όπως φωτογραφίες, αντίκες και οικογενειακά κειμήλια, το σπίτι του Καρκίνου είναι πολύ αναπαυτικό και ζεστό.

Το σπίτι ενός Λέοντος είναι πιθανότατα αρκετά πολυτελές. Τουλάχιστον ορισμένα βασικά στοιχεία, όπως το κρεβάτι ή ο καναπές, έχουν σίγουρα πλούσια διακόσμηση. Άφθονοι καθρέφτες, μια τάση προς το χρυσό και ακριβά αντικείμενα είναι συνήθως μέσα στα χαρακτηριστικά του σπιτιού.

Ο Παρθένος θέλει το σπίτι του να είναι πρακτικό και λειτουργικό. Όλα τα ντουλάπια είναι καλά εξοπλισμένα, τα ράφια γεμάτα με βιβλία και εγχειρίδια, ενώ ένας εργασιακός χώρος με υπολογιστή ενδεχομένως είναι το πιο ζωντανό δωμάτιο του σπιτιού. Η διακόσμηση δεν είναι τόσο ξεχωριστή και ευφάνταστη.

Το σπίτι του Ζυγού είναι πολύ ισορροπημένο. Τα χρώματα και η αρμονία συνήθως δείχνουν ένα ευχάριστα οργανωμένο και επιπλωμένο σπίτι, όσο επιτρέπουν φυσικά τα οικονομικά.

Τα χρώματα σκουραίνουν στο σπίτι του Σκορπιού, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ευρύχωρο. Η διακόσμηση βαραίνει και δημιουργεί μια έντονη και επιβλητική ατμόσφαιρα.

Το σπίτι του Τοξότη είναι πιο ευάερο με ανοιχτούς χώρους. Τα πολλά αντικείμενα και τα στριμωγμένα έπιπλα μπορεί να τον τρελάνουν. Οι ντουλάπες από την άλλη, μπορεί να είναι γεμάτες μέχρι πάνω, αφού ο Τοξότης δεν είναι και γνωστός για την οργάνωσή του.

Ο Αιγόκερως έχει καλαίσθητο σπίτι, συχνά ευρύχωρο και πρακτικό. Δεν είναι πολύ της άνεσης όπως ο Ταύρος, αλλά θα βρεις κι εδώ αρκετά ακριβά και πολυτελή έπιπλα και λιγότερο οικονομική διακόσμηση και τακτοποιημένους χώρους.

Το σπίτι ενός Υδροχόου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά μοναδικό και ενδιαφέρον, προσφέροντας εκλεκτού γούστου αισθητική. Συναρπαστική, πρωτότυπη επίπλωση και διακόσμηση είναι το χαρακτηριστικό στο σπίτι του συγκεκριμένου ζωδίου. Ακόμη, δε λείπουν τα gadgets υψηλής τεχνολογίας.

Το τελευταίο ζώδιο του κύκλου, έχει μεγάλη ποικιλία από έπιπλα στο σπίτι του, πολλά χρώματα και συλλογές από αντικείμενα με συναισθηματική αξία. Γενικά, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Ιχθύ είναι ζεστή και οικεία, ενώ σπάνια θα βρεις πολύ λιτά ή «αυστηρά» διακοσμητικά εκεί. Μια μεγάλη συλλογή από μουσικά βινύλια, άφθονα φυτά και ασυνήθιστα μπιχλιμπίδια συμπληρώνουν το σκηνικό.

Δες το τέλειο υπνοδωμάτιο ανάλογα με το ζώδιό σου

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Neroxytis arwmatiko

Νεροχύτης από fragranite: Τι είναι, ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα;