Μάθε περισσότερα για το Home 4.0.

Το Home 4.0 είναι κοντά και θα είναι όλο και πιο καινοτόμο, εύχρηστο και διασυνδεδεμένο. Ας δούμε παρακάτω πώς μοιάζει και ποιοι χώροι δεν μπορούν να λείπουν σε ένα σπίτι που είναι όλο και πιο κοντά στο μέλλον.

Όλο και περισσότερες ψηφιακές ιδιότητες

Μέσα στα κτίρια κατοικιών τελευταίας γενιάς, δεν μπορεί να λείπει η ψηφιακή τεχνολογία, γεγονός που επιτρέπει στις συγκυριαρχίες να πραγματοποιούν άνετα πολλές ενέργειες μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής. Οι ιδιοκτήτες μπορούν, για παράδειγμα, να κάνουν κράτηση για την κοινόχρηστη βεράντα, την πισίνα ή την ταράτσα για να οργανώσουν ένα πάρτι ή να επιλέξουν μια συνηθισμένη ή έκτακτη υπηρεσία συντήρησης.

Το «έξυπνο» σπίτι

Ο οικιακός αυτοματισμός χρησιμοποιείται μέσα σε αυτά τα σπίτια για την εκτέλεση οποιουδήποτε τύπου ενέργειας: στην πραγματικότητα, μια απλή φωνητική εντολή είναι αρκετή για να ρυθμίσει ή να διαφοροποιήσει τη θερμοκρασία των διαφόρων δωματίων, να ανυψώσει ή να κατεβάσει τα ρολά ή να ενεργοποιήσει τον συναγερμό πριν σβήσει.

📌 Διάβασε επίσης: Πως να κάνω το σπίτι μου έξυπνο; Τι κόστος έχουν οι αυτοματισμοί;

Τι δεν μπορεί να λείπει από ένα πρωτοποριακό συγκρότημα κατοικιών

Σε ένα συγκρότημα κατοικιών που είναι όλο και πιο κοντά στο μέλλον υπάρχουν επίσης πολυάριθμοι χώροι για την υποστήριξη των κατοίκων. Εκτός από τους χώρους για παιχνίδι των μικρών, τον χώρο για την επαναφόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τις αίθουσες που είναι αφιερωμένες σε co-working και επαγγελματικές συναντήσεις, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις δωμάτια ελεγχόμενης θερμοκρασίας όπου αποθηκεύονται είδη παντοπωλείου.

📌 Διάβασε επίσης: Όλα τα πλεονεκτήματα μιας τεχνολογικής κουζίνας

Αναζητάς περισσότερη έμπνευση και γνώση γύρω από τα ακίνητα; Βρες ό,τι χρειάζεσαι στα άρθρα του blog του Spitogatos.

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Trisdiastata spitia printer

Τα σπίτια του μέλλοντος θα είναι τρισδιάστατα εκτυπωμένα; Όσα γνωρίζουμε

Kouzina mellontos

Θα υπάρχει κουζίνα στα σπίτια του μέλλοντος;

Haus hoinka

Haus Hoinka: Ένα οικολογικό και ανακυκλώσιμο σπίτι από άχυρο και ξύλο