Γίνε ο πρωταγωνιστής της φοιτητικής σου ζωής κι βρες το φοιτητικό σου σπίτι με μερικά μόλις κλικ στο spitogatos.gr, όπου οι επιλογές είναι απεριόριστες και τα διαμερίσματα που ονειρεύεσαι σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Έχεις περάσει σε σχολή που βρίσκεται μακριά από το πατρικό σου; Μην ανησυχείς, γιατί στο Spitogatos θα βρεις μια ειδική σελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε φοιτητικά διαμερίσματα σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν πανεπιστήμια, τεχνολογικά ιδρύματα και ιδιωτικά κολλέγια.

Με τη βοήθεια του spitogatos.gr, μπορείς να βρεις το ιδανικό φοιτητικό διαμέρισμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στις προτιμήσεις σου. Χρησιμοποίησε το σχετικό φίλτρο αναζήτησης, επίλεξε τις παραμέτρους που σε ενδιαφέρουν, και ακολούθησε τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στο να βρεις το φοιτητικό σπίτι των ονείρων σου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως μπορείς να σε βοηθήσει ο Spitogatos να βρεις το φοιτητικό σπίτι των ονείρων σου.

#1 Μέσω της σελίδας με τα Φοιτητικά σπίτια προς ενοικίαση

Η διαδικασία αναζήτησης σπιτιού είναι αρκετά εύκολη με τη βοήθεια του Spitogatos. Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα για να βρεις το σπίτι κοντά στη σχολή σου.

  • Βήμα 1o: Επισκέψου την ιστοσελίδα του Spitogatos, πάτα τις κουκίδες πάνω δεξιά και κάνε κλικ στην επιλογή «Φοιτητικά».
  • Βήμα 2o: Επίλεξε το εκπαιδευτικό ίδρυμα και τη σχολή (τμήμα) σου.
  • Βήμα 3o: Δες διαθέσιμα ακίνητα στην περιοχή που είναι η σχολή σου.
  • Βήμα 4o: Χρησιμοποίησε τα διάφορα φίλτρα, ώστε να κάνεις πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σου και να δεις ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα θέλω σου.
  • Βήμα 5o: Περιηγήσου στις αγγελίες και δες φωτογραφίες, περιγραφές και λεπτομέρειες για τα φοιτητικά σπίτια που σε ενδιαφέρουν.
  • Βήμα 6o: Αφού βρεις φοιτητικά σπίτια που σε ενδιαφέρουν, επικοινώνησε με τον εκάστοτε αγγελιοδότη και μάθε περισσότερες πληροφορίες ή κανόνισε επίσκεψη.
  • Βήμα 7o: Κατά την επίσκεψη, εξέτασε το φοιτητικό σπίτι και τις παροχές του, συζήτησε τους όρους του συμβολαίου και ζήτα τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
  • Βήμα 8o: Αφού βρεις το τέλειο φοιτητικό σπίτι, μπορείς να προχωρήσεις στο «κλείσιμο» της συμφωνίας και να ξεκινήσεις τη φοιτητική σου ζωή στον ιδανικό χώρο!

💡 Στις αγγελίες ακινήτων μπορείς να περιηγηθείς και μέσω του διαθέσιμου χάρτη, ώστε να βρεις φοιτητικό σπίτι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη σχολή σου.

Για να διευκολύνεις την αναζήτηση του ιδανικού φοιτητικού σπιτιού, όπως για παράδειγμα φοιτητικά σπίτια κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μπορείς να αποθηκεύσεις τις αγγελίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο ή να επικοινωνήσεις άμεσα με τους αγγελιοδότες για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ραντεβού, ώστε να επισκεφτείς από κοντά το σπίτι. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον αγγελιοδότη καλώντας τον στον αριθμό που υπάρχει στη σελίδα της αγγελίας. Επίσης, έχεις την επιλογή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά της σελίδας για να ειδοποιηθεί ο αγγελιοδότης μέσω μηνύματος και να έρθει εκείνος σε επικοινωνία μαζί σου.

#2 Μέσω αίτησης ζήτησης

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις ένα φοιτητικό διαμέρισμα που να ανταποκρίνεται στα κριτήριά σου ή δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο, no worries! Στο Spitogatos έχεις τη δυνατότητα να υποβάλεις μια αίτηση ζήτησης στα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπου αναζητάς φοιτητικό σπίτι. Στην αίτηση σου, κατέθεσε μια λεπτομερή περιγραφή των απαιτήσεων σου για το διαμέρισμα, ώστε οι μεσίτες να μπορέσουν να σου προτείνουν τα ιδανικά ακίνητα για εσένα. Το καλύτερο; Η αίτηση ζήτησης είναι εντελώς δωρεάν και δεν σε υποχρεώνει να συνεργαστείς με τον μεσίτη που θα επικοινωνήσει μαζί σου προσφέροντας προτεινόμενα σπίτια. Ωστόσο, με τη βοήθεια ενός έμπειρου μεσίτη, είναι πιο εύκολο να βρεις, ενδεικτικά, φοιτητικά σπίτια κοντά στο ΑΠΘ. Έτσι, μπορείς να εξερευνήσεις όλες τις επιλογές και να βρεις το φοιτητικό σπίτι που θα σου ταιριάζει απόλυτα!

#3 Μέσω μεσίτη

Για να διευκολύνεις την αναζήτηση του φοιτητικού σπιτιού σου, αφέσου στα χέρια των ειδικών! Επισκέψου τη σελίδα του Spitogatos και Βρες Μεσίτη. Ουσιαστικά, στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείς να δεις τα συνεργαζόμενα μεσιτικά γραφεία και να αναζητήσεις τη λίστα με τους μεσίτες που διαθέτουν σπίτια στην περιοχή γύρω από τη σχολή σου. Μπορείς να βρεις ευκολότερα, λ.χ. φοιτητικά σπίτια κοντά σε σχολές στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών (Ρίο). Απλά κάνε αναζήτηση βάσει περιοχής από την μπάρα που βρίσκεται δεξιά της σελίδας.

Επικοινώνησε με τους μεσίτες μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος και επίλεξε με ποιον θέλεις να συνεργαστείς, ώστε να σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό σπίτι για τη φοιτητική σου ζωή. Η πρώτη επαφή με τον μεσίτη και οι προτάσεις διαμερισμάτων που θα σου κάνει είναι χωρίς δεσμεύσεις για εσένα. Αξίζει να ενημερωθείς για την προμήθεια που θα ζητήσει εάν και εφόσον καταφέρει να βρει το σπίτι που θα νοικιάσεις, ώστε να ξέρεις από πριν τι να περιμένεις. Άφησε την αναζήτηση στα έμπειρα χέρια τους και ξεκίνα τη φοιτητική σου περιπέτεια στον ιδανικό χώρο που θα καλωσορίσει τις αξέχαστες στιγμές της νέας σου ζωής!

Μην χάνεις χρόνο σε άλλες, άκαρπες αναζητήσεις! Δες τώρα αγγελίες για φοιτητικά σπίτια στην περιοχή που θέλεις, βάλε στα φίλτρα την τιμή που σε ενδιαφέρει και βρες τον ιδανικό χώρο διαβίωσης για τα φοιτητικά σου χρόνια!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Aleksandroypoli

Φοιτητική ζωή στην Αλεξανδρούπολη: Η πόλη της Δύσης & της Ανατολής

Foititiki zoi kriti

Φοιτητική ζωή στην Κρήτη: Ένα πολυδιάστατο μέρος που τα έχει όλα

Foititiki zoi athina patra

Φοιτητική ζωή στην Αθήνα ή φοιτητική ζωή στην Πάτρα;