Ανακάλυψε μερικά χρήσιμα tips για DIY χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για τη μέση του εορταστικού σου τραπεζιού.

Το κεντρικό κομμάτι σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι αποτελεί μια εντυπωσιακή διακοσμητική λεπτομέρεια που αποπνέει εορταστική αίσθηση και μαγεύει τα βλέμματα όλων. Αυτό το κεντρικό στοιχείο μπορεί να είναι διαθέσιμο σε ποικίλα στυλ και υλικά, προσφέροντας μια μοναδική πινελιά στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ένα DIY χριστουγεννιάτικο κεντρικό κομμάτι ανοίγει τον δρόμο για ατελείωτες δημιουργικές ιδέες. Ας εξερευνήσουμε μερικές από αυτές τις συναρπαστικές ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας εντυπωσιακό κεντρικό κομμάτι και να αναδείξετε το πνεύμα των γιορτών.

DIY χριστουγεννιάτικα κεντρικά pieces για το εορταστικό τραπέζι - 5 πρωτότυπες ιδέες

Τα αξεσουάρ μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας άνετης και μαγικής ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και ένα κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο για τη μέση του εορταστικού σου τραπεζιού είναι ένα από αυτά. Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, 5 πρωτότυπες ιδέές.

#1 Διαφανή κεριά ως σημάδι ειρήνης

Μπορείς να συνθέσεις ένα καλάθι με κλαδιά από πεύκο, αρωματικά κλαδιά ελάτου και λοιπά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Στη συνέχεια, στερέωσε στο κέντρο 2 λευκά κεριά, τα οποία συμβολίζουν την ειρήνη και την αρμονία.

DIY χριστουγεννιάτικη σύνθεση με λευκά κεριά

#2 Κόκκινα κεριά, το πάθος των Χριστουγέννων

Αν προτμάς τα κόκκινα κεριά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως είναι ιδανικά ως κεντρικό κομμάτι για ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μαζί με μια πλάκα από αληθινό ξύλο που χρησιμεύει ως βάση. Συνδύασε τα με κουκουνάρια, πασπαλισμένα με σκόνη χιονιού.

DIY χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κόκκινα κεριά

#3 Κεριά και το αγαπημένο γκι

Το γκι είναι ένα στοιχείο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα. Συνδύασε το λοιόν με μερικά κεριά και θα έχεις μια μοναδική σύνθεση σε χρόνο dt και μάλιστα, χωρίς κόπο.

DIY χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κερί και γκι

#4 Κεριά και κόκκινα τριαντάφυλλα

Για ένα κομψό DIY χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο διακοσμητικό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα ως βάση κόκκινων κεριών, προσθέτοντας μια πινελιά από πράσινα κλαδιά διαφόρων φυτών, καθώς και μερικά λευκά αγριολούλουδα.

DIY χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κόκκινο κερί και τριαντάφυλλα

#5 Επιτραπέζια διακοσμητικά με εποχιακά φρούτα

Μπορείς επίσης να δημιορυγήσεις κάτι ξεχωριστό, εκμεταλλευόμενος/η μερικά εποχικά φρούτα και μπαχαρικά, όπως φέτες αποξηραμένων εσπεριδοειδών και κανέλα.

DIY χριστουγεννιάτικη σύνθεση με λευκά κεριά, αποξηραμένα φρούτα, κανέλα και πρασινάδα


📌 Διάβασε επίσης: Σύγχρονες ιδέες γιορτινής διακόσμησης για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου

Αναζητάς περισσότερες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, ή το σπίτι στο σύνολό του; Ρίξε μια ματιά στα δεκάδες άρθρα στο blog του Spitogatos και βρες ό,τι χρειάζεσαι!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Fyta tyxi

4+1 φυτά που φέρνουν τύχη στο σπίτι

Anoixti veranda

Πώς να επιπλώσεις και να μεταμορφώσεις μια ανοιχτή βεράντα