Τώρα που υπεύθυνα #μένουμεσπίτι, είναι ευκαιρία να κάνεις όσα δεν προλάβαινες, να βρεις τρόπους να γεμίσεις τη μέρα σου και να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου δημιουργικά, ή και όχι!

Αν περπατάς πάνω κάτω στα δωμάτια και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πάρε μερικές ιδέες από το γάτο:

1. Κάνε ξεκαθάρισμα παντού

Πέτα πράγματα, δώρισε ρούχα, ανακύκλωσε υλικά. Θα νιώσεις πιο ανάλαφρος και θα κάνεις το καθάρισμα του σπιτιού πιο εύκολο. Άσε που το μίνιμαλ είναι πάντα στη μόδα. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις και ξεκαθάρισμα στους Facebook φίλους σου που δεν #μένουνσπίτι.

2. Τελείωσε το βιβλίο του καλοκαιριού

Είτε το ξεκίνησες φέτος είτε πέρυσι το καλοκαίρι, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Ελπίζουμε να καταφέρεις να ξεκινήσεις και νέα βιβλία που θα αφήσεις στη μέση όταν #βγούμεαπότοσπίτι.

3. Μαγείρεψε σαν masterchef

Τώρα που έχεις γεμάτο ψυγείο είναι ώρα να εφαρμόσεις όσα σου έμαθαν ο Άκης, η Αργυρώ, ο Έκτορας και να κάνεις τις συνταγές που έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου. Μην ανησυχείς σίγουρα θα είναι πιο νόστιμο στο πιάτο σου, από ό,τι στην οθόνη!

4. Μην είσαι παραγωγικός

Ναι, είναι εξίσου απολαυστικό. Κοιμήσου το μεσημέρι, παίξε videogames, δες σειρές και ταινίες όσο αντέχεις. Έχεις άπλετο χρόνο να τα κάνεις όλα, αλλά και να μην κάνεις τίποτα.

5. Πάρε τις γωνίες

Αν κάτι μπορείς να κάνεις που θα το εκτιμήσεις μετά, είναι ένα σπιτικό καθάρισμα σε βάθος. Φτάσε στα σημεία που δε βλέπει η πεθερά, βρες τα ψίχουλα ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, πλύνε τα μπαλκόνια λες και θα βγεις να τραγουδήσεις :)

6. Μπες πιο βαθιά στο ίντερνετ

Όταν ολοκληρώσεις τα προηγούμενα βήματα και είσαι έτοιμος για νέα μονοπάτια, μπες στο ίντερνετ όπως δεν έχεις ξαναμπεί. Διάβασε για μέρη που δε γνώριζες, παρακολούθησε online courses, ανακάλυψε καλλιτέχνες ή περιηγήσου στην κατηγορία ‘Λοιπά ακίνητα’ στο Spitogatos.gr και θα μας θυμηθείς!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Klimatismos

Το 2035 ξεκινάει μια νέα εποχή για τον κλιματισμό: «Αντίο» στα φθοριούχα αέρια 

Fyta tyxi

4+1 φυτά που φέρνουν τύχη στο σπίτι