Έκαστος στο είδος του κι ο Σπιτόγατος στο να μένει σπίτι! Μιας και οι συνθήκες επιβάλλουν να περιοριστούμε στο σπίτι και να δουλεύουμε από εκεί, ας το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο γάτος σου προτείνει tips για να φέρεις τον εργασιακό σου χώρο στη βολή του σπιτιού σου.

Οργάνωση γραφείου

Οργάνωσε το γραφείο σου

Μπορεί μέχρι στιγμής να χρησιμοποιούσες το γραφείο για χίλιους δυο λόγους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το οργανώσεις για σκληρή δουλειά. Κρύψε περιττά αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή σου, δημιούργησε χώρο για τα απαραίτητα και βάλε στην άκρη τις στοίβες χαρτιών που έχεις μαζέψει.

Φωτισμός γραφείου

Φρόντισε το φωτισμό του δωματίου

Πρόσεξε ιδιαίτερα το φωτισμό του χώρου στον οποίο θα δουλεύεις. Θα πρέπει να είναι επαρκής για να μη σου φέρνει νύστα αλλά όχι υπερβολικός για να μη σε κουράζει. Το φυσικό φως είναι το καλύτερο, αλλά αν το σπίτι σου υστερεί σε αυτό, χρησιμοποίησε φωτιστικά με ανοιχτά χρώματα που φωτίζουν καλύτερα από τα σκουρόχρωμα.

Φυτά γραφείου

Πρόσθεσε πράσινο

Οι γλάστρες και τα μικρά φυτά μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογία και την παραγωγικότητά σου. Δίνουν χρώμα στο χώρο και δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κοντά στη φύση.

Moodboards στο γραφείο

Δημιούργησε moodboards

Ένας άσπρος τοίχος δεν φέρνει πολλή έμπνευση. Ειδικά αν πρέπει να είσαι δημιουργικός εν ώρα εργασίας, μπορείς να πάρεις ερεθίσματα από ένα κολλάζ που θα δημιουργήσεις από όμορφες εικόνες και χρωματικούς συνδυασμούς. Τύπωσε τις εικόνες και κόλλησέ τες στον τοίχο που κοιτάει το γραφείο σου.

Καρέκλα γραφείου

Κάθισε άνετα

Ο τρόπος που κάθεσαι ενώ δουλεύεις είναι πολύ σημαντικός για να μην έχεις πόνους στην πλάτη. Αν δε διαθέτεις καρέκλα γραφείου, βρες την πιο άνετη που έχεις στο σπίτι και χρησιμοποίησε την προσθέτοντας ένα μικρό μαξιλάρι για την πλάτη.

Αλλά το σημαντικότερο tip όλων είναι να φορτίζεις τον εαυτό σου και να βρίσκεις τρόπους να διατηρείς τη δημιουργικότητα και το κίνητρό σου εντός του σπιτιού!

Δες πώς να φτιάξεις γραφείο με τα χεράκια σου!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

0diaxwristika featured

Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου: 9 τοπ επιλογές για μοντέρνο σπίτι

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου