Μπορεί να μην τις χρησιμοποιούμε πια, αλλά σίγουρα έχουμε ένα σωρό από χριστουγεννιάτικες κάρτες σε ξεχασμένες κούτες. Αν νιώθεις άσχημα να πετάξεις όλες αυτές τις ευχές που έχεις λάβει κατά τη διάρκεια της ζωής σου, μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να διακοσμήσεις το σπίτι σου τις γιορτές!

Αντί να τις κολλήσεις στο ψυγείο ή να τις τοποθετήσεις σε ένα τραπέζι, δοκίμασε έναν από τους δημιουργικούς τρόπους που βρήκαμε για να μοιράσεις απλόχερα ευχές σε όλο το σπίτι:

Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο δέντρο

Το πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες ως στολίδια για το δέντρο, όπου θα δώσουν ένα πιο προσωπικό τόνο και νοσταλγική χροιά!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες στην κουπαστή

Εάν έχεις σκάλα στο σπίτι ή και μεγάλα ράφια, μπορείς να δέσεις τις κάρτες πάνω σε χριστουγεννιάτικη γιρλάντα και να τη στερεώσεις στην κουπαστή, σε ράφι ή και σε περβάζι παραθύρου.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες στην πόρτα

Αν έχεις μεγαλύτερη γιρλάντα και περισσότερες κάρτες, μπορείς να δημιουργήσεις μια αψίδα γύρω από τις πόρτες του σπιτιού.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο παράθυρο

Απλό και όμορφο. Με ένα απλό σπάγκο και μικρά μανταλάκια μπορείς να φτιάξεις μια γιορτινή γιρλάντα που θα γεμίσει το χώρο σου.

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες στην σκάλα

Αν δεν έχεις κανονική σκάλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια διακοσμητική και να τη στολίσεις με κάρτες και λαμπάκια!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε γιρλάντα

Η πιο προχωρημένη έκδοση της γιρλάντας σε DIY κατασκευή και με προσθήκη φωτογραφιών!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε σύνθεση

Η πιο μίνιμαλ και μοντέρνα επιλογή είναι να τις στολίσεις μαζί με άλλα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργώντας μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση!

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Mat efe

Ματ εφέ: Πώς να το εντάξεις στον χώρο σου