Μικρό, ακατάστατο και μόνο με τα απαραίτητα, το φοιτητικό σπίτι είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους μένουμε σε διαμερίσματα με περιορισμένο χώρο και λίγα χρήματα στο πορτοφόλι. Ο γάτος σου δίνει ιδέες από φοιτητικές πατέντες για να ανανεώσεις το χώρο σου εύκολα και οικονομικά!

Κρεβάτι από παλέτα

Κρεβάτι από παλέτα. Γιατί να αγοράσεις κρεβάτι όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία μεγάλη παλέτα; Βάψε την παλέτα στο χρώμα που προτιμάς, τοποθέτησε το στρώμα σου πάνω της και καλούς ύπνους.

Χαλί τοίχου

Χαλί τοίχου. Αν το σπίτι σου έχει κακοβαμμένους τοίχους που θες να καλύψεις, κρέμασε ένα χαλί με έθνικ σχέδια. Δημιουργεί μία boho ατμόσφαιρα και κρύβει αποτελεσματικά τις φθορές στους τοίχους.

Πόστερς

Αφίσες και φωτογραφίες στον τοίχο. Τότε γέμιζες τους τοίχους του σπιτιού σου με αφίσες από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και συγκροτήματα. Αν νιώθεις ότι είσαι πολύ μεγάλος πλέον γι’ αυτού του είδους τη διακόσμηση, σου προτείνουμε να προσθέσεις σε γωνίες του σπιτιού συνθέσεις από κάρτες που έχεις μαζέψει από τα ταξίδια σου.

Φωτιστικό από μπουκάλια

Φωτάκια σε άδεια μπουκάλια. Αντί να πετάξεις τα άδεια μπουκάλια, αξιοποίησέ τα. Χρησιμοποίησε τα φωτάκια με τα οποία στολίζεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βάλτα μέσα στο μπουκάλι και δημιούργησε εύκολα ενα DIY φωτιστικό.

Πουφ

Πουφ για μποέμ ατμόσφαιρα. Ένα μαλακό πουφ σε γήινες αποχρώσεις θα απογειώσει την αισθητική του σαλονιού σου, αφού θα δημιουργήσει μία έθνικ και ζεστή ατμόσφαιρα. Ενδείκνυται για μικρούς χώρους στους οποίους δε χωρούν πολυθρόνες και μεγάλα σκαμπό.

Φωτάκια στον τοίχο

Φωτάκια στους τοίχους. Δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα κρεμώντας φωτάκια στον τοίχο πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού. Έξτρα tip, μια ταπετσαρία τοίχου για να προσθέσει χρώμα στο δωμάτιο.

Spitogatos team

Spitogatos team

Σχετικά άρθρα

Koyrtina mpanioy

Κουρτίνες μπάνιου: Πλαστικές, γωνιακές και άλλες επιλογές

Yd minimal

Υπνοδωμάτια - Μίνιμαλ Διακόσμηση: 10 συμβουλές για τη δημιουργία ενός μίνιμαλ υπνοδωματίου

Mikro saloni1

Διακόσμηση σαλονιού μικρού: Ιδέες για διακόσμηση μικρού σαλονιού με τραπεζαρία ή χωρίς