Τι είναι το SpiN

Δίκτυο επαγγελματιών του Real Estate

Το SpiN (Spitogatos Network) είναι το κλειστό εσωτερικό δίκτυο του Spitogatos.gr μεταξύ επαγγελματιών του Real Estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό που πληρούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ακολουθούν τον κώδικα δεοντολογίας του SpiN.

Διασταύρωση προσφοράς και ζήτησης

Οι μεσίτες που χρησιμοποιούν το SpiN διαθέτουν χρήσιμα εργαλεία που τους επιτρέπουν να συνεργάζονται μεταξύ τους άμεσα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους με διασταυρώσεις προσφοράς και ζήτησης.

Άμεσα αποτελέσματα

Το SpiN προσφέρει αξιοπιστία, αποτέλσμα και ταχύτητα.

Γιατί να επιλέξεις μεσίτη από το SpiN

Spitogatos SpiN
Αξιοπιστία

Ακολουθώντας συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας, εξασφαλίζεται η ποιότητα των συνεργασιών που γίνονται μέσω του SpiN. Επιπλέον, οι χρήστες του είναι κατά κανόνα εκείνοι που ακολουθούν τις νέες τάσεις στο επάγγελμά τους.

Spitogatos SpiN
Αποτέλεσμα

Με συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό, ο μεσίτης στο SpiN θα έχει άμεση πρόσβαση σε μεγάλο όγκο προσφοράς και ζήτησης, επομένως και τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Spitogatos SpiN
Ταχύτητα

Αν είστε ιδιοκτήτης, ο μεσίτης μέσω του SpiN μπορεί να σας πει πολύ γρήγορα αν υπάρχει ζήτηση στις απαιτήσεις σας, ή και να την εντοπίσει άμεσα όταν αυτή παρουσιαστεί. Αντίστοιχα, αν αναζητείτε ακίνητο και δυσκολεύεστε, μπορεί να ενεργοποιηθεί η ζήτησή σας στο SpiN και με το που παρουσιαστεί η κατάλληλη διασταύρωση προσφοράς, να σας ενημερώσει άμεσα

Spitogatos SpiN
«Κάτι» από MLS

Το SpiN δεν είναι MLS (Multiple Listing Service, ο πλέον δημοφιλής τρόπος προβολής αγγελιών και δικτύωσης ακινήτων στην Αμερική), είναι όμως μια τεχνολογική προσαρμογή του στο βαθμό που μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει ρεαλιστικά στην Ελλάδα.

OA_show("129_1");
OA_show("129_2");
OA_show("129_3");
OA_show("129_4");
OA_show("129_5");
OA_show("129_6");

Xρήσιμα: 

Υπηρεσίες για το σπίτι: 

Μόλις ανέβηκαν: 

1
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/login/check
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/menu
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...