Φωτοβολταϊκά

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και λάβε προσφορές από εταιρίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων

Υπολογιστής κόστους / επένδυσης σε φωτοβολταϊκό σύστηµα (ενδεικτικός υπολογισμός)

Κόστος και ώφελος επένδυσης

Συνολικό κόστος επένδυσης
0
Μηνιαίο έσοδο:
0
Συνολικό έσοδο έως τη λήξη της 25ετούς σύμβασης με τη ΔΕΗ
0
Ετήσιο έσοδο:
0

Δυνατότητες εγκατάστασης

Μέγιστος αριθμός panels που μπορούν να εγκατασταθούν:
0 panels
Το κάθε panel αποδίδει κατά μέσο όρο ισχύ:
230 watt
Μέγιστη ετήσια παραγωγή ενέργειας σε Kwh που θα πουληθούν στη ΔΕΗ:
0 Kwh
* Η μέγιστη ισχύς ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είναι 10.000 watt.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μήνυμα (έως 400 χαρακτήρες)
{{main.jsCounter}}
Ερώτηση ασφαλείας:
Παρακαλώ επίλεξε το εικονίδιο
Οι προσφορές που θα λάβεις από τις εταιρείες φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι μη δεσμευτικές για εσένα. Το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη σχετικά με τις προσφορές και τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Οφέλη

Μια νέα εποχή στον τομέα της ενέργειας σηματοδοτεί η δυνατότητα εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών σε σπίτια, απόφαση η οποία μόνο οφέλη μπορεί να έχει τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προβαίνουν στην έξυπνη λύση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στις ταράτσες ή στέγες των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων τους, καθώς και στα οικόπεδά τους.

Μια λύση με πολλά οφέλη για τον καταναλωτή όπως οι μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης, η μεγάλη διάρκεια ζωής, η δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης, η εύκολη εφαρμογή και πάνω απ’ όλα η εξοικονόμηση χρημάτων καθώς η ΔΕΗ συμψηφίζει τον λογαριασμό με την αξία του ρεύματος που αγοράζει από το νοικοκυριό. Αν η αξία της παραγωγής είναι μεγαλύτερη από τις χρεώσεις της ΔΕΗ, ο λογαριασμός είναι πιστωτικός.

Αναμφίβολα, τα φωτοβολταϊκά αποτελούν μια έξυπνη, οικονομική και εντελώς φιλική προς το περιβάλλον λύση, που πέρα από το οικονομικό όφελος που προσφέρουν στους καταναλωτές, βοηθάνε στην ενίσχυση της αγοράς αλλά και στην ανακούφιση του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις ώρες αιχμής.

Διαδικασία

H εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε σπίτια είναι μια απλή διαδικασία χωρίς γραφειοκρατικές δυσκολίες στην πολεοδομία, χαμηλό κόστος εγκατάστασης ενώ η όλη διαδικασία μέχρι την λειτουργία των φωτοβολταϊκών υπολογίζεται το πολύ σε 70 μέρες.

Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει 4 βήματα: κατάθεση αίτησης για προσφορά σύνδεσης στη ΔΕΗ, υπογραφή συμβάσεων σύνδεσης και πώλησης της ενέργειας με τη ΔΕΗ και ενεργοποίηση της σύνδεσης.

Διευκρίνιση:

Να σημειωθεί ότι το Spitogatos.gr δεν αναλαμβάνει τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, απλά δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με εταιρείες που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Η φόρμα επικοινωνίας δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο ή διαδικασία. Πρόκειται απλά για μία πρώτη επικοινωνία που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ του ενδιαφερόμενου και της εταιρείας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών. Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ τους επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη. Το Spitogatos.gr δεν έχει καμία ευθύνη ή δικαιοδοσία για την όποια υλοποίηση της διαδικασίας.

Πανελλαδικό δίκτυο

Το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών του Spitogatos.gr καλύπτει τις ανάγκες σου σε ολόκληρη την Ελλάδα και σου παρέχει υψηλής ποιότητας υλικά και υπηρεσίες (εγκατάστασης φωτοβολταϊκών)

Συγκρίνεις και επιλέγεις χωρίς κόπο

Ουσιαστικά γίνεται μια αυτοματοποιημένη έρευνα αγοράς για εσένα. Ορίζοντας τα κριτήριά σου στη διπλανή φόρμα, θα δεχθείς προσφορές , και εφόσον σε ενδιαφέρει κάποια από αυτές, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την εταιρεία φωτοβολταϊκών που προτιμάς

Εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία δέσμευση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεται παρά να συμπληρώσεις τη διπλανή φόρμα και να αρχίσεις να δέχεσαι προσφορές από εταιρίες που ειδικεύονται σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών!


Είσαι επαγγελματίας;

Αν είσαι επαγγελματίας και επιθυμείς να γραφτείς στο δίκτυο συνεργατών ( φωτοβολταϊκά ) του Spitogatos.gr συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Διαφήμιση» και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Xρήσιμα: 

Υπηρεσίες για το σπίτι: 

Μόλις ανέβηκαν: 

https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/login/check
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/menu
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...