Blog - Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα

 • Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

  Αστικοί τοίχοι μεταμορφώνονται σε τρισδιάστατα έργα τέχνης

  ζωγραφική σε τοίχο

 • Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

  Υπόγεια

  Αληθεια τωρα... τι σας ερχεται στο μυαλό όταν ακούτε τι λέξη υπόγειο? Σκοτάδι ; Υγρασία; Σκονισμένα μπουκάλια παλαιωμένου Κιάντι του '86 ;(αυτό αν ειστε συγγνείς του Χανιμπαλ Λεκτερ). Μήπως σας θυμίζει σκεβρωμένα σεντούκια παστωμένα με ακρωτηριασμένα playmobil, γραμματα που κρατάει η μαμά από τον θειο στην Αμερική και κοντεύουν πλέον να ανακυκλωθούν μόνα τους, μουχλιασμένους ελέγχους από το δημοτικό και - διόλου απίθανο- το Αγιο Δισκοπότηρο; Δικοί μου είστε.

 • Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

  Αυτό το καλοκαίρι μην πάτε σε νησί. Αγοράστε ένα!

  Αν εξαιρέσει κανείς τους τρόφιμους του Αλκατράζ και τους συντρόφους στη Λέρο, ο υπόλοιπος παγκόσμιος πληθυσμός έχει μάλλον ευχάριστες αναμνήσεις από τη διαμονή του νησιά. Θέλετε επειδή ότι τα επισκεπτόμαστε κυρίως σε περιόδους διακοπών; Επειδή έχουν καθαρότερο αέρα; Επειδή έχουν θάλασσα γυρω γυρω; (όχι, το είχατε προσέξει μέχρι τωρα αυτό;). Τα νησιά είναι απωθημένο όλων μας. Κι είναι καταπληκτικό όπλο όταν είσαι στριμωγμένος. Ας πουμε, είναι ο άλλος ψηλός, ξανθός, γυμνασμένος και μόνιμος υποψήφιος για το Νόμπελ Λογοτεχνίας από το 1998; Του λες απλά ένα «θα λείψω την επόμενη βδομάδα μωρέ, λέω να πάω κανα νησάκι» κι αμέσως οι ρόλοι εξουσίας και φθόνου αντιστρέφονται.
 • Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

  Σπιτοκαλυβάκια – Λύσεις για όλα τα βαλάντια

  Μπορεί το Burberry κασκολάκι να αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη καρουδιά πετσέτα, μπορεί η εξάτμιση στο ολοκαίνουργιο convertible να είναι η σωστή η Akrapovich, μπορεί να κατάφερες να βρεις ακόμα και το i-phone “(σπασμένο” σε διάλεκτο Κατμαντού βέβαια) αλλά δεν έχεις χτυπήσει κορυφή ακόμα αν δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις το κύριο άρθρο στην Wall Street Journal όση ώρα το ασανσέρ σου σε ανεβάζει στο ρετιρέ σου. Δεν έχει τόση σημασία αν βλέπεις τα ψάρια στις λιμνούλες του Central Park από τα 250 μέτρα ή αν χρειάζεσαι μάσκα οξυγόνου για να βγεις να ταίσεις τα γεράκια του San Fransisco στο μπαλκόνι σου (τα περιστέρια δεν φτάνουν εδώ πάνω....). Σημασία έχει να εισαι αρκετά ψηλά ώστε να μη σε ενοχλεί η μπουγάδα του γείτονα στο απέναντι μπαλκόνι όταν βγαίνεις να απλωσεις τη δικιά σου!
 • Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

  Real Estate Lexicon

  Ώστε ανακάλυψες το ιδανικό σπίτι!

  Διάβασες την αγγελία που ξεχώριζε λάμποντας στην οθόνη του υπολογιστή σου ξανά και ξανά προσέχοντας τις λεπτομέρειες, τσέκαρες και τις 4 φωτογραφίες μεγάλης ανάλυσης από τους διάφορους χώρους και είσαι έτοιμος να φορέσεις τα ρόλερς σου για να τρέξεις πιο γρήγορα στο τηλέφωνο! Δε θέλω να χαλάσω την παραμυθένια ατμόσφαιρα (και μια αγγελία – ειδικά με φωτογραφία - τις περισσότερες φορές λέει την αλήθεια!) απλά να σου θυμίσω ότι η ανθρώπινη γλώσσα είναι ένα εξαιρετικά πολυεπίπεδο και πολυσήμαντο εργαλείο έκφρασης της ανθρώπινης διάνοιας το οποίο όμως κατά βάση αποτυγχάνει στην αποστολή του. Με λίγα λόγια, συνήθως άλλο θέλουμε να πούμε κι άλλο λέμε. Κι όχι πάντοτε επίτηδες!

Xρήσιμα: 

Υπηρεσίες για το σπίτι: 

Μόλις ανέβηκαν: 

1
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/login/check
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/menu
https://www.spitogatos.gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...