Ανάθεση

Μπορείς να γλιτώσεις χρόνο και με ένα μόνο μήνυμα να ενημερώσεις όλα τα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Φρόντισε να δώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που διαθέτεις, όχι μόνο τα τετραγωνικά, την τιμή και την περιοχή. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δίνουν την ακριβή εικόνα ενός ακινήτου και είναι απαραίτητες για το μεσιτικό γραφείο που θα ενδιαφερθεί.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ανάθεσης και τα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο θα επικοινωνήσουν απ' ευθείας μαζί σου.

Σημειώνεται ότι η αίτηση ανάθεσης αποτελεί αίτημα συνεργασίας με μεσιτικά γραφεία, και δεν αποτελεί ταυτόχρονη καταχώρηση της αγγελίας σου στο Spitogatos.gr.

Διευκρίνιση:

Να σημειωθεί ότι η αίτηση ανάθεσης δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο ή διαδικασία. Πρόκειται απλά για μία πρώτη επικοινωνία που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ του ιδιοκτήτη του ακινήτου και του μεσιτικού γραφείου. Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ τους επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη. Ο Spitogatos.gr δεν έχει καμία ευθύνη ή δικαιοδοσία για την όποια υλοποίηση της διαδικασίας.

Διαθέτω ακίνητο με τα ακόλουθα στοιχεία:

Στοιχεία Επικοινωνίας:

(Πληκτρολόγησε τον κωδικό που εμφανίζεται, με λατινικούς χαρακτήρες)
Δέχομαι να αποσταλεί η αίτησή μου στα μεσιτικά γραφεία/συνεργάτες του spitogatos.gr
Δέχομαι να διατηρήσει τα στοιχεία μου το Spitogatos.gr για μελλοντική επικοινωνία
Με την υποβολή της παραπάνω αίτησης αποδέχεσαι τους όρους χρήσης του Spitogatos.gr και συναινείς στην αποστολή των παραπάνω δεδομένων στους επαγγελματίες - εγγεγραμμένα μέλη της υπηρεσίας.

Ακολούθησε το Spitogatos.gr

Xρήσιμα: 

Η οικογένεια του Spitogatos: 

Μόλις ανέβηκαν: 

http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/login/check
http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/view/menu
http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...