Από σήμερα το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Newsblog \ Αγορά Ακινήτων - Ελλάδα \ Από σήμερα το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου
OA_show("150");

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηλίας Γεωργάκης

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (και θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου 2008) το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Η κατάθεση της αίτησης μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα γίνεται αποκλειστικά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της περιοχής. Πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικώς στους αριθμούς 1564 και 210-5210.000(www. oek.gr). Στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος:

● Εργατοϋπάλληλοι οι οποίοι κατοικούν και εργάζονται στην Ελλάδα, είναι ασφαλισμένοι σε Οργανισμό κύριας ασφάλισης μισθωτών, καταβάλλουν εισφορές υπέρ ΟΕΚ και έχουν τις ασφαλιστικές προϋποθέσεις για παροχή στεγαστικής συνδρομής από τον ΟΕΚ.

● Συνταξιούχοι Οργανισμών κύριας ασφάλισης μισθωτών που έχουν καταβάλει, ως εργαζόμενοι, εισφορές υπέρ ΟΕΚ.

Προϋποθέσεις

1. Το ετήσιο καθαρό οικογενειακό τους εισόδημα του οικονομικού έτους 2008 να μην υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Το όριο αυτό του εισοδήματος προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί.

2. Να ενοικίαζαν κύρια κατοικία το έτος 2007 και να μην έχουν οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη τους περιουσιακά στοιχεία, οπουδήποτε στην Ελλάδα, ικανά να τους εξασφαλίσουν οικογενειακή στέγαση.

3. Να μην έχουν λάβει οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη τους δάνειο κατοικίας από τον ΟΕΚ ή στεγαστικό δάνειο από το υπουργείο Υγείας Πρόνοιας.

Πηγή: http://www.tanea.gr

OA_show("151");

Γράψε το σχόλιό σου.

 • Το όνομα σου:

 • Το σχόλιο σου:

 • Kωδικός ασφαλείας:

  Refresh Captcha
 • , Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009
  enas anergos mporei na parei epidotish enoikiou????
 • , Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
  Ποιες οι προϋποθέσεις για να πάρεις επιδότηση ενοικίου?
 • , Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ SPITOGATOS.GR ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  1. ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ 'Η ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΕΝΣΗΜΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ 12 ΜΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΕ ΙΣΧΥ. Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΡΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.
  2.ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ 'Η ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ 'Η ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΝΕΡΓΑ ΤΕΚΝΑ. ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΕΚ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
 • , Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010
  7 -2-2010 THELO NA MOY PEITE POTE THA KSEKINHSEI FETOS GIA THN EPIDOTHSH ENOIKIOY?
 • , Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010
  Κανά νέο έχουμε?
 • , Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010
  Λευτέρη,
  ψάχνοντας στο site του ΟΕΚ δεν βρήκαμε να αναφέρεται κάτι για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου 2010, παραμόνο για το 2009. Αρα δεν θα έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι σχετικό.
 • , Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
  ΠΗΡΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΚ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2009.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΩ.ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΠΛΗΡΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.
 • , Πέμπτη 15 Απριλίου 2010
  ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
 • , Δευτέρα 19 Απριλίου 2010
  ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ 2009 ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ?
 • , Σάββατο 24 Απριλίου 2010
  EXΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2009 ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ
 • , Παρασκευή 7 Μαϊου 2010
  ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΨΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
 • , Παρασκευή 14 Μαϊου 2010
  MA8ATE TIPOTA???
 • , Δευτέρα 17 Μαϊου 2010
  Μετά από άπειρες, μάταιες προσπάθειες να ενημερωθω για την πορεία της αίτησης μου για την επιδότηση ενοικίου του 2009, κατάφερα να βρω το τηλέφωνο της γραμματείας της διευθυνσης του ΟΕΚ (2105286376) απ' όπου ενημερώθηκα, σήμερα 17/05/2010, ότι οι πληρωμές έχουν παγώσει εδώ και 2 μήνες κι είναι άγνωστο το πότε κι αν θα ξεπαγώσουν ποτέ. Απ' ότι μου ίπε η κυρία με την οποία μίλησα, έπρεπε να καταλάβω ότι όλα αυτά γίνονται λόγω της κρίσης, κι όσοι πληρώθηκαν, πληρώθηκαν!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
  Τα φάγανε κι αυτά;;;;;;;;;;
 • , Πέμπτη 27 Μαϊου 2010
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ??? ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Κ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ.
 • , Πέμπτη 27 Μαϊου 2010
  Μια επισημη ενημερωση σχετικα με την επιδότηση ενοικίου του 2009 δεν μπορουν να κανουν? τοσος κοσμος ειναι στο 'περιμενε' και ιδιως τετοια εποχη που ολοι υπολογίζουμε σε αυτα τα χρηματα για να παρουμε εστω και μικρη δοση οξυγονου απο την οικονομικη ασφυξια που εχουμε περιέλει !!

  Ε Λ Ε Ο Σ !!

  που πρεπει να απεθυνθουμε τελικα ??
 • , Πέμπτη 27 Μαϊου 2010
  Βάσω καλημέρα, λέτε να μας τα φάνε και αυτά? όποιος μάθει κάτι ας το αναφέρει...
 • , Παρασκευή 28 Μαϊου 2010
  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
 • , Παρασκευή 28 Μαϊου 2010
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ!! ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.(ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!)ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Χ Α Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε!!!!!!
 • , Παρασκευή 28 Μαϊου 2010
  ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ... ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ Π...ΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΟ
 • , Δευτέρα 31 Μαϊου 2010
  ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.
  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΕΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ!
 • , Δευτέρα 31 Μαϊου 2010
  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ . ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΟΕΚ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ??????? ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • , Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

  ΟΕΚ: Με χρονική υστέρηση η επιδότηση ενοικίου

  «Με μια χρονική υστέρηση, θα ανταποκριθεί ο ΟΕΚ στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει προς τους δικαιούχους του προγράμματος επιδότησης ενοικίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

  «Τα τελευταία χρόνια, η αλλαγή στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, χωρίς την προηγούμενη διερεύνηση των επιπτώσεων που θα επέφεραν στον προϋπολογισμό του Οργανισμού, οδήγησαν σε υπέρογκη αύξηση των απαιτούμενων για την κάλυψη του προγράμματος ποσών, με αποτέλεσμα ο Ο.Ε.Κ. να αναγκαστεί να καταναλώνει πόρους από το αποθεματικό του, για να καλύψει τις ταμειακές του ανάγκες», εξηγεί ο ΟΕΚ και καταλήγει:

  «Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού συνεχίζονται οι διαδικασίες σταδιακής εκταμίευσης ποσών για το σκοπό αυτό».

  Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1822149

  ???
 • , Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010
  http://www.tovima.gr/default.asppid=2&artid=174627&ct=75&dt=23/07/2006
 • , Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Η ΟΧΙ?
 • , Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010
  ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!!!!! ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ...
 • , Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010
  ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ 8 ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ 12ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΙΚΑ?
 • , Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ 8 ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ?
 • , Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..!!!ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ..!!!ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΝ ΠΟΤΕ..!!ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ..!!!ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ..ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΟΤΑ....!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΡΩΤΗΣΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!!
 • , Τρίτη 8 Ιουνίου 2010
  Μακάρι ρε παιδια.Αντε γιατι εχουμε "καβαλησει" καμποσα ενοικια...
 • , Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010
  MAΡΘΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ . ΕΓΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΤΟ 2ο ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝΕ ΤΑ MONEY ?
 • , Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010
  Ειμαι εργαζομενη με ενα παιδι κατεθεσα τα χαρτια μου για επιδοτηση ενοικιου στις 4 Δεκεμβριου, μήπως ξερετε αν και ποτε να περιμενω την επιδοτηση ?
 • , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010
  Πότε θα πάρουμε επιδότηση ενοικίου? κατέθεσα τα χαρτιά 29 Σεπτεμβρίου
 • , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010
  Και εγώ άκουσα ότι ξεκίνησαν να τα δίνουν και ο υπουργός βγήκε στο καλημέρα Ελλάδα και είπε ότι μέχρι 15 του μήνα θα τα έχουμε πάρει!!!! άντε άντε... κάθε μέρα ανοίγω το γραμματοκιβώτιο και έχουν χαλάσει και οι μεντεσέδες του!!! Βαρέθηκα να περιμένω!!!
 • , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ :-(
 • , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010
  Όποιος πήρε πήρε... εγώ τα πήρα πάντως!
 • , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010
  ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ! ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 13 ΣΕΠΤΕΜ
 • , Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ??????????? ΣΤΗΝ TV ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ Η ΜΑΡΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ . ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????????????????????????????
 • , Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΡΥΣΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ 2009.ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?
 • , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010
  Παιδιά εγώ τα κατέθεσα 10-07-2009 και πήρα τα χρήματα στις 14-01-2010 που άλλες χρονιές τα έπερνα Οκτώβριο! για φέτος ξέρει κανείς τι θα γίνει?
 • , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010
  Μήπως ξέρετε αν θα δώσουν και φέτος το επίδομα ενοικίου;
 • , Τρίτη 15 Ιουνίου 2010
  Εγω εκανα τα χαρτια τον νοεμβρη κ εμαθα οτι απο 15 ιουνιου θα αρχισουν να πληρωνουνε και οτι τα λεφτα θα δωθουν σε τρεις δόσεις καθε μηνα θα πληρωνονται και μερικοι. Παντως αυτοι που τα κανανε Νοεμβρη Δεκεμβρη καλον Αυγουστο!!! δεν πειραζει αρκει να τα παρουμε
 • , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
  ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ !!!!
 • , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 • , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
  Κατέθεσα τα δικαιολογητικά 6 Σεπτεμβρίου, εισέπραξα τα χρήματα 15 Ιουνίου. Απ' ό,τι φαίνεται, άρχισαν οι πληρωμές...

  Προσοχή, όσοι παίρνετε το επίδομα πρώτη φορά, μην πάτε να το εισπράξετε από κανένα "μικρό" Ταχυδρομείο, γιατί μπορεί να μην έχουν χρήματα (πληρώνουν από αυτά που έχουν εισπράξει συνήθως). Συνιστώ τα πιο κεντρικά ΕΛΤΑ (Μεσογείων 15, Αιόλου).
 • , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
  ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ?ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΩΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ?ΟΛΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.....
 • , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
  πρωτη φορα ειχα κανει αιτηση για επιδοτηση ενοικίου στις 23 Σεπ. 09 αλλα μεχρι τωρα δεν εχω παρει σαλιο.

  και οπως ακουω, δεν εχουν να πληρωσουν.

  Απελπισια & τιποτα αλλο..

  & βεβαια... Ο Θεος Βοηθος....

  & καλα τα κρασια
 • , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
  Καλημέρα σε όλους!
  Κατέθεσα τα δικαιολογητικά στις 26 Σεπτεμβρίου και αυτό γιατί περίμενα το έρημο το εκκαθαριστικό από την εφορία η οποία φυσικά μόνο όταν πρόκειται να εισπράξει το στέλνει "χθες". Αν είναι μηδενικό, κάτσε και περίμενε να το λάβεις και ας το χρειάζεσαι...
  Τον Μάρτιο μου είπαν ότι εγκρίθηκε αλλά μέχρι στιγμής τίποτε. Αυτή την επιταγή την περιμένω πως και πως. Ξέρετε, χρέη, δανεικά που πρέπει να επιστραφούν, ανάγκες που τρέχουν...
 • , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
  πηρε κανενας αλλος την επιδοτηση ενοικιου?????
 • , Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010
  καλημερα παιδια.
  εψαχνα να δω αν μπορούμε να κανουμε χαρτιά για το 2010 και έπεσα στο forum. γιατί τόση ηττοπαθεια? καλα τα επιδόματα αλλα αυτό που χρειαζομαστε όλοι είναι σταθερή δουλεια με αξιοπρεπη αμοιβη. οσο υποχωρούμε και δε διεκδικουμε τόσο θα μας οδηγουν στην απελπισία και τη μιζέρια. γι' αυτό λοιπον όλοι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ. για τη δικδίκηση των δικαιωμάτων μας, της ζωής μας, της αξιοπρέπειάς μας. δε χρειαζ'ομαστε επιδόματα - ψίχουλα. διακιούμαστε εργασία (όχι απασχόληση).
  κουράγιο λοιπον. είμαστε πολλοι και μόνο όλοι μαζι μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
  καλη δύναμη.
 • , Σάββατο 19 Ιουνίου 2010
  ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. Ή ΒΟΥΙΖΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΕΚ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ 13/11/2009. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ. ΟΣΟΙ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΕΚ, ΟΑΕΔ ΚΛΠ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜ...ΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ 450 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ...ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ... ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Xρήσιμα: 

Η οικογένεια του Spitogatos: 

Μόλις ανέβηκαν: 

http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/login/check
http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/view/menu
http://www.spitogatos.gr/gr/mySpitogatos/service/view/login
Παρακαλώ περιμένετε...